středa 11. srpna 2021

Epidemie bude a hotovo

 Dělostřelecká příprava je jasná. Další vlna epidemie na podzim prostě bude, i kdyby nebyla.

Je příliš mnoho vlivných lidí, kterým to tak vyhovuje.


Aktuálně hospitalizovaných je 52. Nikde se nedozvíš, jestli jsou v nemocnici kvůli zlomené noze, rakovině nebo opravdu kovidu.

Nikde se nezdůrazňuje, že lidé s pozitivním testem na kovid mají lehký průběh (pokud by neměli, muselo by jich být v nemocnici víc). Čili se budou dělat drastická opatření kvůli tomu, že lidi TO maj, i když jim nic není?

Potvrzených případů za 7 dní na 100 000 obyvatel je 12. Dvanáct! Proboha, tak o co tady jde?

Média chrlí hrozby. Dozvídám se jak stoupá číslo R, a nejhnusnější jsou skoro každodenní články, kde se srdceryvně popisuje, jak se někdo nenechal očkovat a když byl na umření (nebo dokonce těsně před smrtí) prosil a vzkazoval - lidé, očkujte se. Na druhé straně srdceryvné příběhy očkovaných s těžkou reakcí se nedozvím, protože to by byla konspirace. Ale asi jich teď o moc míň než těch 52 nebude.

Mezitím: ve Francii tvrdé předpisy, co se bez očkování nesmí. Dokonce pro některá povolání je očkování povinné. S tím, že když se nenechají, nebudou smět do práce chodit a nebudou dostávat peníze. A to, považte, ve Francii, proslulé tím, že se tam na zaměstnance nesmíš pomalu křivě podívat.

Mezitím 2: V Německu Merkel s vážnou tváří vykládá, jak je pochopitelný, že neočkovaní nebudou holt smět nikam chodit, že s tím musejí počítat.

Vše prostě směřuje k povinnému očkování (za socialismu jsme říkali nepovinně povinný o věcech, které se oficiálně nemusely, ale ve skutečnosti musely, aby člověk neměl problémy)

A do toho mezitím 3: Všeobecně se ví, že vakcina nezabrání tomu, abys virus chytil a přenesl dál. Ale nezdůrazňuje se to. Naopak se pořád počítá s očkovanými jako bezinfekčními. 

Můj pocit je, že směřujeme do společnosti absolutní kontroly pod záminkou ochrany proti epidemii. Bude to přece krásné, když se stokrát za den budeš muset někde čeknout qr kódem s propojením do nějaké centrální databáze. A zvyknem si na to, zvyknem. Poslední rok a půl ukázal, jak rychle si lidé zvykají a jak snadno se vzdávají dosavadního života výměnou za úplatky typu ošetřovné 80%.